Ottoseal S125 400ml

Kleur: RAL 7047 (C7047)

Ottoseal S125 400ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 16 juli geleverd!

van 8,69 (adviesprijs) voor 5,99 per stuk ( 7,25 incl. BTW ) 31% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

20 20x stuks 5,89 p/st 32% korting bestel 20x
120 120x stuks 5,69 p/st 35% korting bestel 120x
200 200x stuks 5,39 p/st 38% korting bestel 200x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Ook matte kleuren
 • Veel grijstinten
 • Verouderings bestendig
 • Zuurvrij

Ottoseal S125 400ml in RAL 7047 (C7047)

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze sanitairkit Ottoseal S125 400ml in de kleur RAL 7047 (C7047) is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Ottoseal S125 400ml in kleur RAL 7047 (C7047) vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Ottoseal S125 400ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Ottoseal S125 van Otto ChemieOttoseal S125 400ml in kleur: RAL 7047 (C7047) - Kitcentrum.nl

Eigenschappen
- Neutraal vernettende 1-componentige siliconen afdichtingkit op basis van alcoxy 
- Niet corrosief 
- Goede hechting op keramische ondergronden 
- Schimmelwerend ingesteld 
- Zeer goede weers-, verouderings- en UV-bestendigheid

Toepassingsgebieden
- Afdichten van aansluitvoegen aan ramen en deuren van hout, metaal en kunststof 
- Dilatatie- en aansluitvoegen bij prefab-elementen van beton 
- Afdichten van gevels, balustrade-elementen, rolluikkasten en metaalbouwconstructies 
- Dilatatie- en aansluitvoegen in sanitaire omgevingen 
- Voor het afdichten van spiegelranden in combinatie met materialen zoals keramiek, metaal, glas etc.

Voorbehandeling
De hechtvlakken moeten gereinigd worden en alle verontreinigingen, zoals oplosmiddelen, conserveermiddelen, vetten, oliën, stof, water, resten van lijmen en afdichtingkitten en van andere stoffen die een negatief effect op de hechting kunnen hebben, moeten verwijderd worden. Reiniging van niet-poreuze ondergronden: Reiniging met OTTO Cleaner T (afluchttijd ca. 1 minuut) en een schone en pluisvrije doek. Reiniging van poreuze ondergronden: oppervlakken mechanisch van losse deeltjes ontdoen, b.v. met een staalborstel of een slijpschijf. De hechtvlakken moeten schoon, vetvrij, droog en draagkrachtig zijn.

Bijzondere instructies
EMICODE® is een geregistreerd handelsmerk van GEV e. V. (Dusseldorf, Duitsland) Vóór aanvang van de werkzaamheden moet de verwerker zeker stellen dat de materialen die in direct contact met dit product komen ermee en ook met elkaar compatibel zijn en elkaar niet beschadigen of veranderen (b.v. verkleuren). Van materialen die later in de nadere omgeving van dit product verwerkt worden moet de verwerker vóóraf zeker stellen dat hun inhoudsstoffen resp. uitwasemingen geen vermindering van de eigenschappen of verandering (b.v. verkleuring) van het product tot gevolg kunnen hebben. In geval van twijfel moet de gebruiker ruggespraak met de betreffende producent van de materialen houden. Contact met bitumenhoudende en weekmaker afgevende materialen zoals b.v. butyl, EPDM, neopreen, isolatie- en teerlagen vermijden. Kleuren, lakken, kunststoffen en andere coatings moeten met de lijm/afdichtingkit compatibel zijn. Bij de uitharding worden geleidelijk geringe hoeveelheden alcohol vrijgezet. Tijdens de verwerking en uitharding voor voldoende luchttoevoer zorgen. De verhardingstijd verlengt met de toenemende sterkte van de laag silicone. 1-componentige silicone is niet geschikt voor vlakke verlijmingen, tenzij de speciale constructieve voorwaarden daarvoor aanwezig zijn. Indien men de silicone in lagen dikker dan 15 mm dik opdragen wil, dient men van tevoren contact met onze technische afdeling op te nemen. Sterke belasting door tabaksrook of vergelijkbare milieuinvloeden kan een verkleuring van de afdichtingkit tot gevolg hebben. Bij het gebruik van afwerkzeep moet gemorst water onmiddelijk na het afkitten verwijderd worden. Reiniging op een ater tijdstip, kan blijvende slierten achterlaten. Bij de sanering van door schimmel bevallen voegen moet de aanwezige elastische afdichtingkit volledig verwijderd worden. Voor het opnieuw vervoegen moeten de betroffen voegen met OTTO Anti Schimmelspray behandeld worden om eventueel overgebleven schimmelsporen te verwijderen. Gebeurt dit niet, dan kan ondanks de schimmelwerende instelling van de afdichtingkit snel weer schimmel op de voeg groeien.

Toepassingsinstructies
Vanwege het grote aantal toepassingen voor onze producten en voorwaarden voor deze toepassingen is het in elk geval noodzakelijk, alle voor het betrokken gebruiksdoel belangrijke producteigenschappen vóóraf te testen en in de praktijk te toetsen. Het uiterste houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en dient in acht te worden genomen. Wij raden aan om onze producten in ongeopende originele verpakking droog (< 60 % rlv) bij een temperatuur tussen +15 °C en +25 °C op te slaan. Worden de producten over een langere periode (meerdere weken) bij hogere temperaturen/luchtvochtigheid opgeslaan en/of getransporteerd, kan een vermindering van de houdbaarheid resp. een verandering van de materiaaleigenschappen niet uitgesloten worden.

 • Geschikt voor toepassingen conform IVD-Merkblatt nr. 3+7+9+14+19-1+20+24+25+27+29 (IVD = Duitse industriebond afdichtingkitten)
 • LEED® conform IEQ-Credits 4.1 lijmen en afdichtingkitten
 • Voldoet aan DGNB- profiel -06 (DGNB e.V.= Duitse Vereniging voor duurzaam bouwen)
 • Franse VOC-emissie klasse A+
 • Gecertificeerd naar GOS
 • Declaratie in "baubook" Oostenrijk

Reviews voor: Ottoseal S125 400ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Ottoseal S125 400ml. Schrijf als eerste een review!