• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
 • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-
 • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
 • PostNL afhaalpunt: kies zelf wanneer je afhaalt
 • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Winter werkhandschoenen

De beste werkhandschoenen bij koude temperaturen

Winter werkhandschoenen | Extreem koudebestendig | Kitcentrum

Het is altijd aan te raden om voor al het fysieke werk wat verricht kan worden persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkhandschoenen te dragen, zeker als het koud weer is! Je handen warm houden terwijl je buiten (of in sommige situaties zelfs binnen) aan het werk bent kan best een uitdaging zijn. Zorg daarom dat je de juiste winter werkhandschoenen draagt. Zo ben je klaar om de kou te trotseren en je taken moeiteloos uit te voeren! Op deze pagina vertellen we je meer over winter werkhandschoenen. De volgende onderwerpen komen aan bod:Winter werkhandschoenen | Extreem koudebestendig | Kitcentrum

Waarom zijn winter werkhandschoenen noodzakelijk?

Winter werkhandschoenen zijn ontworpen om je handen beschermd te houden, ongeacht de weersomstandigheden. Winter werkhandschoenen bieden niet alleen comfort en de nodige bescherming die normale werkhandschoenen ook bieden, maar ze zijn ook essentieel om je handen te beschermen tegen bevriezing door de kou. 

Belangrijkste kenmerken van winter werkhandschoenen

 • Isolatie
  De meeste winter werkhandschoenen zijn gemaakt van materialen die een goede isolerende werking hebben. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je handen warm blijven. Sommige handschoenen zijn ondanks deze eigenschap niet eens heel groot van formaat!
 • Waterdichtheid
  Doordat winter werkhandschoenen waterdicht zijn, houden ze je handen altijd droog. Ook in erg natte omstandigheden! Dit is natuurlijk essentieel om bevriezing te voorkomen. 
 • Duurzaamheid
  De winter werkhandschoenen van het merk OXXA zijn erg duurzaam. Ze zijn goed bestand tegen zware werkomstandigheden en gaan hierom ook lang mee.
 • Pasvorm en comfort
  De winter werkhandschoenen van het merk OXXA staan bekend om hun goede pasvorm. Een goede pasvorm is cruciaal voor comfort en bewegingsvrijheid!

Winter werkhandschoenen waterdicht

Waterdichtheid is een cruciale eigenschap van werkhandschoenen voor de winter, met name voor diegenen die werken in vochtige omstandigheden. Winter werkhandschoenen van OXXA zijn te gebruiken bij natte omstandigheden! De OXXA Winter werkhandschoenen zorgen dus voor een essentiële barrière tegen nattigheid zoals regen en sneeuw. 

Thermo werkhandschoenen

Als je op zoek bent naar een thermo werkhandschoen, is de OXXA X-Mech-Thermo een uitstekende optie! Deze handschoen is voorzien van een warme 3M Thinsulate voering. Dit is een soort isolatiemateraal wat er voor zorgt dat lichaamswarmte extra goed in de werkhandschoen blijft! 

Hoe kies je de beste werkhandschoenen voor de winter?

Welke werkhandschoenen voor de winter jij het beste kan kiezen hangt natuurlijk af van een paar factoren. Hieronder leggen we per handschoen even kort uit wanneer je deze het beste kunt gebruiken! Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

 1. OXXA X-Mech-Thermo 51-605 Handschoen
  De OXXA X-Mech-Thermo 51-605 handschoen is ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Deze handschoen is uitgerust met een warme 3M Thinsulate voering en is uitermate geschikt voor koude werkdagen. Het is een favoriet onder tuiniers, stratenmakers, monteurs, metselaars, chauffeurs en meer. Deze handschoenen bieden uitstekende grip, zelfs onder natte omstandigheden.

 2. OXXA X-Frost 51-860 Winter Werkhandschoen
  De OXXA X-Frost 51-860 handschoenen zijn perfect voor gebruik in koude en vochtige omstandigheden. Ze hebben een HPT coating voor een uitstekende grip in zowel natte als droge situaties. Deze handschoenen zijn zacht, warm en waterafstotend, en ze zijn populair bij bouwvakkers, landbouwers, en in de transport- en logistieke sector.

 3. OXXA Maxx-Grip-Winter 47-280 Handschoen
  De OXXA Maxx-Grip-Winter 47-280 handschoen biedt uitstekende grip in natte omstandigheden en is ideaal voor diegenen die werken in de openbare dienst, transport, bouwsector, en koel- en diepvriesinstallaties. Deze handschoen heeft een latex foam-coating en houdt de lichaamswarmte vast, wat essentieel is voor werken bij lage temperaturen.

 4. OXXA X-Pro-Winter-Dry 51-870 Handschoen
  Als je 100% waterdichte bescherming nodig hebt, is de OXXA X-Pro-Winter-Dry 51-870 handschoen de juiste keuze. Met een dubbele latex-coating, terry acryl voering en antibacteriële eigenschappen, zijn deze handschoenen geschikt voor gebruik in natte en koude omgevingen. Ze zijn ideaal voor bouw, grondbouw, wegenbouw, scheepvaart en zelfs in omgevingen met vervuiling.

Kortom, de keuze voor de juiste winter werkhandschoen hangt af van je specifieke werkomstandigheden. Zorg ervoor dat je de handschoen kiest die het beste aansluit op de vereisten van jouw werk, zodat je beschermd en comfortabel blijft, zelfs in de koudste wintermaanden.

Winter werkhandschoenen kopen bij Kitcentrum.nl

Op zoek naar de beste winter werkhandschoenen? Wij raden aan om te kiezen voor de winter werkhandschoenen van OXXA. Deze winter werkhandschoenen zijn enorm comfortabel, isolerend en zijn dus perfect om jouw handen warm te houden tijdens het klussen buiten! Kies de beste winter werkhandschoen en bestel deze gemakkelijk bij Kitcentrum.nl