• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Multispray | Technische sprays | Kitcentrum

Op deze pagina wordt er meer informatie verstrekt over multisprays bij Kitcentrum. We willen graag je verder inlichten over het volgende:Multispray | Technische sprays | Kitcentrum

Multispray

Stiekem verklapt de naam de functie van de spray al, namelijk 'multi'. Oftewel de spray is in verschillende situaties toepasbaar. Een multispray is eigenlijk kort samengevat een spray met een meervoudige werking. Denk bijvoorbeeld aan een smeermiddel, roestomvormer, corrosiewerende en vochtverdringende spray in één. Bij Kitcentrum proberen we zo'n divers mogelijk assortiment aan te bieden zodat er voor iedereen iets tussen zit van hoge kwaliteit. De Multispray is dé oplossing voor zéér veel problemen!

Waarvoor gebruik je Multispray?

Een multispray is bijvoorbeeld te gebruiken voor het volgende:

  • Voor machines, rollagers, assen, tandwielen, transportbanden, rubberen dichtingsprofielen, etc
  • Losweken van vastgeroeste schroeven, moeren en bouten
  • Als smeermiddel voor geleiderails, scharnieren en kettingen
  • Het verdringen van vocht
  • Het verwijderen van vuil en vetten

Verschillende Multisprays

Last van vastgeroeste schroeven, moeren of bouten? Dan is de Zwaluw Multi-spray 400ml iets voor jou! Naast dat het helpt met de vastgeroeste schroeven werkt het ook als smeermiddel, reiniger en is het vochtverdringend. Wat deze spray uniek maakt is de unieke en multifunctionele spraykop: de cobracap. Hiermee is het mogelijk om de spray zowel te spuiten als te vernevelen.

Op zoek naar een universele multispray die voor bijna elke situatie inzetbaar is? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! De Soudal Multi Spray 400ml, Tegenover de Zwaluw variant is de Soudal Multi Spray ook te gebruiken voor machines, rollagers, assen, tandwielen, transportbanden, rubberen dichtingsprofielen, etc. De Soudal Multi Spray is een spray met een 8-voudige werking: het werkt als smeermiddel, roestomvormer, reiniger, heeft de werking van kruipolie, is corrosiewerend en vochtverdringend, werkt als contact- en als shockspray.

Multi surface cleaner

Naast de Multisprays zijn er ook Multicleaners, neem bijvoorbeeld de Soudal Multi Cleaner 400ml, dit is een perfecte multicleaner voor verticale ondergronden. Doordat de cleaner een schuimende sprayfunctie heeft druipt het niet. Deze cleaner reinigt, ontvet, heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Ideaal voor het reinigen van glas, tegels, spiegels, laminaat, pvc, keukens, interieurs van auto's, textiel, tapijt, kantoormateriaal, noem het maar op.

De Soudal Clean All Genius Spray 300ml maakt het mogelijk om zowel breed als nauwkeurig te spuiten, het is een multifunctionele, sneldrogende reiniger voor machineonderdelen, vloeren en andere diverse oppervlakken. Deze spray kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van overtollige nietuitgeharde MS, pu of siliconenkit, teerresten, vet, was, etc.

Multi olie

De ultieme oplossing voor vele problemen bij service, reparatie, onderhoud en productie, de Zwaluw 6 in 1 Multi-Olie 400ml! Het voorkomt knarsende en piepende geluiden, verwijdert en verdringt vocht, werkt als roestoplosser en beschermt tegen corrosie. Wat wil je nog meer? De Zwaluw 6 in 1 Multi Olie is een effectief smeermiddel en waterafdrijvende spray en is niet te missen in jouw werkplaats.

Multispray kopen

Op zoek naar een spray die voor meerdere situaties toepasbaar is? Last van vastgeroeste schroeven,  de transportbanden piepen of juist een spray nodig die vuil & vetten verwijdert? Die oplossing hebben wij! De multispray werkt met een 8-voudige werking! De multisprays worden uit voorraad geleverd en wanneer jij ze voor 23:59 bestelt heb je ze morgen in huis! Daarboven op een gratis bezorging vanaf €50 in NL & BE. De Multispray is dé oplossing voor zéér veel problemen!