• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Op zoek naar het juiste product voor je klus?

Keuzehulp kitten en lijmen

Carrosseriekit & carrosserielijm | Kitcentrum.nl

Online carrosseriekit kopen? Morgen in huis! Kitcentrum.nl

Vind hier alle kitten en lijmen voor je nieuwe auto, oldtimer, aanhanger, caravan, camper en ga zo maar door. Vrij lastig het juiste product te vinden voor deze klus, maar wij hebben het geschikte product! De producten hebben verlijmende, afdichtende en/of opvullende eigenschappen. Iedere kit blinkt uit en is geschikt voor een andere klus. Wij hebben kitten voor: dakramen, spoilers, sierlijsten, metaal reparaties en autoruiten. Carrosseriekit & carrosserielijm | Kitcentrum.nl

Carrosseriekit voor auto, camper en caravan

Autoruitenkit

Zoek je een verlijmende kit voor je autoruiten? Hiervoor hebben wij de Safe Seal van Innotec. Deze kit heeft een extreem hoge aanvangshechting zodat de ruit niet wegzakt. Met een rek van 380% is het scheuren van deze kit geen optie!

Spoilers lijmen

Grote spoilers, brede spoilers, kleine spoilers... Deze kunnen allemaal prima afgekit worden met de Sikaflex 252. De Sikaflex 252 heeft een hoge aanvangshechting en een rek tot breuk van 400%. Hierdoor blijft het gegarandeerd mooi en beschadigt het niet bij beweging.

Dakraam caravan kitten

De Sikaflex 252 van Sika is een blijvend elastische kit. Speciaal ontwikkelt voor het verlijmen en afdichten van dakramen. Dit blijkt ook uit de eigenschappen. Het kan tegen temperaturen van -35°C tot +90°C en is goed water-, en weersbestendig. 

Metaal verlijmen

Nou.. dit kunnen heel veel onderdelen zijn natuurlijk. Klopt! en de SA1 Acralock verlijmt ook heel veel soorten metalen.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld een aluminium behuizing van b.v. de koppeling of versnellingsbak. Het hecht probleemloos op vrijwel alle ferro- en non-ferrometalen. Het kan tegen temperaturen van -55°C tot +120°C.

Sierlijst auto plakken

Speciaal voor het verlijmen van sierlijsten hebben wij de Sikaflex 252. De hoge aanvanghechting en extreem hoge flexibiliteit komen ook hier weer van pas.

De beste carrosseriekit 

Als je op zoek bent naar de beste carrosseriekit zit je op Kitcentrum.nl goed. Wij hebben professionele carrosseriekitten van merken als Sika gewoon standaard op voorraad. 

Carrosserielijm

Ben je opzoek naar de beste carroserrie lijmen? Wij hebben ook carrosserie kitten die geschikt zijn voor het verlijmen (en soms afdichten) van carrosserie delen:

  • De Sikaflex 552 AT is de eerste carrosserielijm. Dit is een high performance lijm die verkrijgbaar is in de kleur wit en zwart. Deze lijm heeft een perfecte hechting op ondergronden die veel voorkomend zijn in carrosserie zoals aluminium, metaal primers, laklagen, plaatstaal, ceramische materialen en kunststoffen.
  • De Soudal Soudalseal 2K is de tweede perfect geschikte carrosserie kit. Dit is een 2-componententlijm die uithard doormiddel van een chemische reactie. Het wordt gebruikt voor onder andere carvans, bussen en de containerbouw. 
  • Als je een taaie montagekit voor carrosserie zoekt, dan zoek je de Sikaflex 252. Dit is een stugge lijm op basis van polyurethaan. Erg geschikt voor laklagen, metaalprimers, plaatstaal (ook gefosfateerd, gechromateerd en verzinkt) en aluminium.