• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 40,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 40,-

Lijm en kit verwijderaar

Klik op een product voor details

Siliconenkit makkelijk verwijderen | Kitcentrum.nl

Lijm en kit verwijderen

Oude siliconenkit kan beschimmelen, deels los laten of zwart(smerig) worden. Heeft u ook zo’n moeite met het verwijderen van siliconenkit in de badkamer of het verwijderen van siliconenkit op uw badkamertegels of ergens anders? Wanneer de siliconenkit op de juiste manier is aangebracht dan is de enige juiste oplossing om de siliconenkit in zijn geheel te verwijderen.Siliconenkit makkelijk verwijderen | Kitcentrum.nl

Siliconenkit verwijderen
Het verwijderen van de grootste delen siliconenkit is eigenlijk alleen mogelijk op de mechanische manier. Oftewel het gebruik van een olfames (het liefst een afbreekmes zodat het mesje makkelijk weer scherp wordt), een plamuurmes of een ander scherp mes.  Een veel gebruikte techniek is een klein stukje met een mes loshalen en vervolgens voorzichtig de kit (op)rollen om zo een groter stuk in één keer te verwijderen/los te trekken.

Restanten van siliconen verwijderen
Om overtollige / achtergebleven siliconenkit te verwijderen kunt u het beste gebruik maken van siliconenkit verwijderaar. 

Denkt u wel om een proefstukje op te zetten, dit om goed te bepalen of de siliconenkit verwijderaar wel geschikt is voor uw ondergrond.

Opnieuw schoonmaken / cleanen
Nadat u de kit heeft verwijdert is de ondergrond nog niet klaar voor een nieuwe laag kit. Hiervoor zal de ondergrond eerst goed ontvet moeten worden, dit kun je doen met een van onze cleaners en een schone poetsdoek.