• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Kruisroedentape - Montagetape - Kitcentrum

Kruisroedentape is ontwikkeld voor het monteren van kruisvoegen op glas, die naderhand afgekit kunnen worden. Zodra de kit is uitgehard is de verlijmende functie van het kruisroedentape niet meer noodzakelijk en dient het als  een soort rugvulling. Kruisroedentape is ook voor diverse montage werkzaamheden inzetbaar. Kruisroedentape is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Ook is kruisroedentape in diverse afmetingen en per rol verkrijgbaar. Kruisroedentape - Montagetape - Kitcentrum

Waarvoor wordt kruisroedentape gebruikt?

Kruisroedentape wordt meestal gebruikt voor decoratieve doeleinden, met name bij het creëren van het uiterlijk van ruitvormige raampatronen op glazen deuren, ramen of spiegels. Deze tape is ontwikkeld voor het monteren van kruisvoegen op glas, die naderhand afgekit kunnen worden. De dikte van de tape zorgt evoor dat je de perfecte afstand hebt om het kitten goed kan laten verlopen.  

Ondanks dat het met name bedoeld is voor wat hierboven staat, kan kruisroedentape ook  gebruikt worden voor andere simpele montageklusjes zoals het plakken van logo's, emblemen, nummerborden, naambordjes etc. Al met al is het dus een zeer universeel te gebruiken tape.

Kruisroede monteren doe je zo

Kruisroedentape monteren is heel simpel. Om te beginnen wil je in ieder geval rekening houden met de optimale toepassingstemperatuur. Dit is tussen de 15 en 30 graden. Als je kruisroedentape onder de 15 graden zou willen monteren kan het zijn dat de tape te hard wordt. Dit zorgt er voor dat de tape niet optimaal werkt. Het is altijd aan te raden om de tape even te laten acclimatiseren voor je het aanbrengt. 

Vervolgens zorg je dat de ondergrond droog, stofvrij en vetvrij is. Dit kun je gemakkelijk met behulp van een goede cleaner doen. Heb je de ondergrond helemaal schoon? Dan kun je de kruisroedentape rustig aandrukken op de ondergrond. 

Montagetape met sterke kleefkracht

Kruisroedentape is een sterke en dubbelzijdige montagetape met hoge kleefkracht. Kruisroedentape wordt, simpel gezegd, gebruikt voor het verbinden en bevestigen van objecten zonder het gebruik van lijm of schroeven. Kruisroedentape heeft aan beide zijden een kleeflaag die stevig hecht aan verschillende mateialen, waaronder hout, metaal, glas en kunststof. Kruisroedentape is gemakkelijk aan te brengen en biedt een schone en snelle bevestigingsoplossing. 

Bestel kruisroedentape online bij kitcentrum!

Kruisroedentape kopen? Bestel dan je tape vandaag nog en ontvang ze de volgende werkdag in huis! Bekijk en bestel vandaag nog voor 23:59 zodat jij jouw bestelling morgen in huis hebt! Gratis verzending vanaf €50 in NL & BE.