• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Structurele beglazing

Lijm en kit voor structureel glas!

Structurele beglazing | Beglazingskit | Kitcentrum

Structurele beglazing is een moderne bouwtechniek waarbij glaspanelen een belangrijke structurele rol spelen in plaats van alleen maar ramen te zijn. Sterk glas, vaak gehard of gelamineerd, wordt met speciale bevestigingssystemen aan het gebouw vastgemaakt, zoals structurele glaskit. Dit geeft gebouwen een strak uiterlijk, laat veel natuurlijk licht binnen en geeft ontwerpers creatieve vrijheid. Structurele beglazing wordt vaak gebruikt in hoogwaardige gebouwen, zowel zakelijk als residentieel. Het correct toepassen ervan vereist expertise om de veiligheid en waterdichtheid te waarborgen. Het resultaat is een eigentijdse architectuur die zowel mooi als functioneel is. Structurele beglazing | Beglazingskit | Kitcentrum

Op deze pagina zul je alles lezen over kit voor structurele beglazing. We gaan het op deze pagina hebben over:

Structurele beglazing lijmen met kit

Structurele beglazing, waarbij glas fungeert als een integraal onderdeel van de gebouwstructuur, vereist een nauwkeurige afdichting met speciale kit. Deze kit is ontworpen om niet alleen het glas stevig te bevestigen, maar ook om de constructie te beschermen tegen weer en wind. De kit voor structurele beglazing biedt stabiliteit en structurele integriteit, waardoor grote glaspanelen deel kunnen uitmaken van moderne architecturale ontwerpen. Bovendien draagt het bij aan de esthetiek van het gebouw door het minimaliseren van zichtbare bevestigingsmiddelen en frames, wat resulteert in een strak en naadloos uiterlijk. Het correct aanbrengen van deze kit is van essentieel belang voor de duurzaamheid en prestaties van structurele beglazing. Hierom wordt aangeraden om dit alleen door professionals te laten doen.

Let op! Gebruik vooral geen 'standaard' beglazingskit zoals een hybride beglazingskit bij situaties met structureel glas. Dit gaat niet helpen.

Weathersealing producten

Een weathersealant is een bewezen afdichtingsoplossing die wordt gebruikt bij renovaties om gebouwen te beschermen. Het biedt voordelen zoals het verhogen van de vastgoedwaarde, het verlagen van langetermijnonderhoudskosten, het optimaliseren van energie-efficiëntie en het garanderen van prestaties door vertrouwde experts zoals DOWSIL. Het gebruik ervan helpt de levensduur van het gebouw te verlengen en maximaliseert de voordelen van renovatie-investeringen.

Toepassingen structurele glaskit

Structurele glaskit is een speciaal soort kit dat ontworpen is voor de structurele verlijming van glas, metaal en andere bouwcomponenten. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor het hechten van verstijvingselementen aan bouwpanelen. Hieronder een opsomming van wat veelgebruikte toepassingen:

  • Een ononderbroken lucht- en waterbarrière om natuurlijke weersomstandigheden zoals orkanen en tyfoons te weerstaan
  • Een flexibel anker dat glas vasthoudt bij seismische activiteit
  • Een flexibel kussen om de dagelijkse differentiële thermische dilatatie tussen glas en aluminium te absorberen
  • Een duurzame binding met langdurige weerstand tegen ultraviolet (UV) licht

Structurele beglazingskit online bestellen bij Kitcentrum

Op zoek naar structurele beglazingskit maar weet je niet welke je nodig hebt? Geen probleem! Kitcentrum heeft altijd wel iets wat bij jouw klus past! Alle kit wordt uit voorraad geleverd. Bij een bestelling van €50 of meer is deze levering zelfs gratis! Wil jij morgen al aan jouw klus beginnen? Bestel dan vóór 23.59 en ontvang jouw pakket onder normale omstandigheden de volgende dag!