• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

PVC Vloer lijm

Klik op een product voor details

PVC Vloer Lijm kopen? | Direct beloopbaar | Kitcentrum

PVC vloer lijm is speciaal ontwikkeld voor het leggen van PVC vloeren op hout, beton, steen en andere veelvoorkomende ondergronden. PVC vloer lijm wordt aangebracht met een lijmkam, om vervolgens de stroken PVC te leggen. PVC Vloer Lijm kopen? | Direct beloopbaar | Kitcentrum

Een compleet nieuwe PVC vloer leggen is een behoorlijke klus. Daarom is het belangrijk dat jij de beste PVC vloer lijm kiest! Om jou met deze keuze te helpen, hebben wij alle informatie over PVC vloer lijm op deze pagina gezet. Je gaat op deze pagina lezen over:

PVC vloer verlijmen op diverse ondergronden

Onze PVC vloer lijmen zijn, net als parketlijm en tegellijm, geschikt om te gebruiken op alle gebruikelijke poreuze bouwondergronden. Voorbeelden hiervan zijn beton, chapevloer, baksteen, steen, pleisterwerk en hout. Let er op dat de ondergrond altijd geëgaliseerd moet zijn voordat je hier een PVC vloer op plaatst. Soms is een PVC vloer lijm, net als andere Wand- & vloerlijmen, zelfs verticaal toepasbaar!

PVC vloer lijmen op hout

Een PVC vloer kun je prima verlijmen op hout. Het is wel belangrijk dat het hout droog, vlak, vast en zuiver is. De Frencken FV302 wordt veel gebruikt om een PVC vloer op een bestaande houten ondergrond te verlijmen.

PVC vloer lijmen op beton

De PVC vloerlijmen van Frencken zijn goed te gebruiken op beton. Beton is namelijk een goed voorbeeld van een vlakke en zuigende ondergrond. Net als bij hout, is de Frencken FV302 goed te gebruiken om een PVC vloer op een betonnen ondergrond te verlijmen.

Droogtijd PVC vloer lijm

PVC vloer lijm normaal gesproken volledig uitgehard na ongeveer 72 uur. Dit houdt niet in dat je de vloer niet eerder kan belasten. Sommige PVC vloer lijmen, zoals de Frencken FV304, zijn 24 uur na het leggen van de vloer al belastbaar.

Direct beloopbare PVC Vloer Lijm

Voor veel mensen is het belangrijk dat een nieuwe PVC vloer direct beloopbaar is na het leggen van de stroken. Dat is niet gek, het maakt jouw klus natuurlijk veel gemakkelijker.

Ben jij opzoek naar een direct beloopbare PVC vloer lijm? Dan raden we je aan om te kiezen voor de Frencken FV302 Vinyl & PVC Vloerlijm. Dit is onze meest verkochte en direct beloopbare PVC vloer lijm!

Opzoek naar direct beloopbare lijm voor jouw PVC vloer? Kies dan voor de FV302!

PVC vloer lijm verwijderen

Uitgeharde PVC vloer lijm is alleen mechanisch te verwijderen. Dit wil zeggen dat je het met behulp van schaven, beitels of iets dergelijks weg moet hakken of schrapen.

Hoe lijm je een PVC vloer?

Een PVC vloer lijmen kan je doen in vier stappen. Kortgezegd zijn het de volgende stappen:

  1. Situatie voorbereiden
  2. Ondergrond schoonmaken
  3. PVC vloerlijm aanbrengen (met een lijmkam)
  4. PVC stroken leggen

Benieuwd hoe je de beste lijm kiest én deze klus perfect uitvoert? Neem dan een kijkje bij onze blog over PVC vloer lijmen, hier geven we een uitgebreid (maar simpel) stappenplan én alle benodigdheden om de klus perfect uit te voeren.

Kies de beste PVC vloer lijm voor jouw klus

Om jou te helpen kiezen hebben wij al onze PVC vloer lijmen in een handig overzichtje gezet, waardoor jij gemakkelijk de lijm kan kiezen die bij jou past.

Op de afbeelding staan van links naar rechts de volgende producten:

Kies gemakkelijk de beste PVC vloer lijm door gebruik te maken van onze productwijzer

PVC vloer lijm kopen bij Kitcentrum

Opzoek naar een lijm voor jouw nieuwe PVC vloer? Kitcentrum heeft meerdere PVC vloer lijmen standaard op voorraad. Aan de hand van onze keuzehulp en blog weet jij de perfecte keuze te maken en de klus als een professional uit te voeren! Bestel je de PVC vloer lijm vandaag nog voor 23.59? Dan kun je morgen al aan de slag! Vandaag besteld = morgen in huis.