Voegsel in kleur nodig? Lees hier alles over kleuren voegsel!

Voegmiddel in alle kleuren van de regenboog🌈

Met de kleuren van je voegen en kitwerk maak je het tegelwerk echt helemaal af. Van wit tot blauw met gouden glitters, met de kleuren cement- en epoxyvoegsel plus de kleurmatchende kit maak je iedere tegelwand tot een waar kunstwerk. Lees hieronder verder en kom meer te weten over:Voegsel kleuren | Cement- en epoxy voegmiddel in kleur!


Cementgebonden voegmortel in 40 kleuren

De Mapei UltraColor Plus is een cementgebonden voegmortel dat makkelijk te verwerken is. Door het DropEffect® en de BioBlock®-technologie is dit voegmiddel 100% waterafstotend en schimmelbestendig. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakken hygiënisch en makkelijk schoon te maken zijn. Deze voegmortel is geschikt voor het binnen & buiten voegen van alle soorten keramische vloeren en wanden (dubbel-gebakken, enkel-gebakken, klinker, porselein etc), terracotta, steenmateriaal (natuursteen, marmer, graniet, agglomeraten etc), glas en marmer mozaïken. Denk bijvoobeeld aan de volgende situaties:

 • Voegen van vloeren en wanden in woongebieden zoals je eigen woning of hotels
 • Voegen van vloeren en wanden op terrassen, zwembaden en balkons
 • Voegen van vloeren en wanden met intensief verkeer zoals luchthavens, winkelcentrums en bars 

Let wel op! Deze voegmortel is geschikt voor voegen tot 20mm breed! 

Mapei_ultracolor_plus_kleuren_voegsel

Wat dit voegsel bijzonder maakt is het aantal kleuren waarin die beschikbaar is, 40 kleuren maarliefst. Natuurlijk zijn de standaard kleuren wit, zwart, betongrijs en antractiet beschikbaar, maar ook de kleuren hemelsblauw, geel, chocolade en licht lila zitten in het kleurenpalet. Het vinden van de juiste voegkleur kan nog wel eens lastig zijn, daarom is er een kleurenwaaier beschikbaar die je kan helpen de perfecte kleur voegsel te vinden. Om je tegelwerk helemaal af te maken is er een kit die speciaal is ontwikkeld om te matchen met het kleuren voegsel. Lees hier meer over de kleur matchende kit.

Verbruik
Deze gekleurde voegmortel is te krijgen in zakken van 5kg. Dit maakt het een fijne hoeveelheid voor grote en wat kleinere klussen. Om makkelijk te kunnen zien hoeveel kg per m2 je nodig hebt is hier een verbruikstabel

Verwerken
Je zult wel denken, hoe moet ik het product dan precies gebruiken? Nou, ook daar is aan gedacht. Bekijk de video door te klikken op de onderstaande afbeelding. Tip: zorg dat je werkt met het aanbevolen gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.
voorbereiden_mapei

Epoxy voegmiddel in meer dan 40 kleuren

De Mapei Kerapoxy Easy Design is een makkelijk ververwerkbare epoxy voegmiddel. Omdat het kleuren voegsel makkelijk te verwerken is kan ook de doe-het-zelver hiermee zijn eigen tegels voegen. Door het uitgebreide kleurenpalet vind je altijd een kleur die bij je tegelwerk past. De Kerapoxy Easy Design is gecertificeerd antibacterieel en schimmelbestendig. Daarom is de voeg makkelijk te reinigen en vrijwel onderhoudsvrij. Dit epoxy voegmiddel is perfect te gebruiken in natte omgevingen, zwembaden, keukens en meer. Denk bijvoorbeeld aan het voegen van:

 • Installeren en voegen van decoratieve bekledingen in omgevingen met een hoge esthetische waarde. Denk hierbij aan showrooms en commerciële omgevingen. 
 • Aanleggen en voegen van vloeren en wanden in douches en badkamers. Geschikt op glasvezel- en PVC-ondergronden.
 • Aanleggen en voegen van vloeren en wanden in thermische installaties. Denk hierbij aan Turkse baden etc.
 • Aanleggen en voegen van zwembaden.
 • Herstellen van bestaande aangetaste voegen door alle losse delen te verwijderen en tot een minimale diepte van 3mm.

Let wel op! Deze voegmortel is te gebruiken bij voegen tot 15mm breed!

Kerapoxy_easy_design_mapei

Wat dit epoxy voegmiddel bijzonder maakt zijn de zeker 40 kleuren waarin deze beschikbaar is. Natuurlijk zijn hier de standaard wit, zwart, en antraciet kleuren beschikbaar. MAAR, is deze epoxymortel beschikbaar in de kleuren geel, blauw en groen. EN, om het product nog meer bijzonder te maken heeft de voegmortel ook 'specials'. De producten MapeGlitter en Mapecolor Metallic zorgen ervoor dat je nog een extra kunt toevoegen aan je voegsel. Met de Mapeglitter kun je de gouden en zilveren glitters toevoegen aan je kleuren voegsel. Daarnaast kun je met de Mapecolor Metallic de effecten zoals moonlight, shining, stardust, sahara en red clay toevoegen aan je epoxyvoeg. Het vinden van de juiste kleur bij je voeg kan nog wel eens lastig zijn, om die reden is er een kleurenwaaier beschikbaar die je kan helpen met het vinden van de juiste kleur. Om je tegelwerk helemaal af te maken is er een kit die speciaal is ontwikkeld om te matchen met het kleuren voegsel. Lees hier meer over de kleur matchende kit.

Verbruik
De Mapei Kerapoxy Easy Design is beschikbaar in emmertjes van 3kg. Dat zorgt ervoor dat je met één of twee emmers vaak wel genoeg hebt voor je tegelwerk. Download hier de verbruikstabel om te bekijken hoeveel jij nodig hebt.

Verwerken
Het verwerken van de epoxymortel is van zichzelf niet heel lastig. Maar om het je nog makkelijker te maken is er een video waarin de verwerking van het product stap voor stap in beeld wordt gebracht. Ga naar de productpagina van de Kerapoxy Easy Design of klik op de onderstaande afbeelding en bekijk de video.

Mapei_kerapoxy_verwerking

Siliconenkitten die matchen met je voegmiddel

De Mapei Mapesil AC is DE kit om je voegwerk met kleur de finishing touch te geven. Deze siliconenkit die speciaal is voor gebruik binnen- en buitenshuis matcht exact met je kleuren voegsel! Deze siliconenkit in kleur is perfect voor het creeëren van een sterke afdichting waarbij het uiterlijk van de kit na verloop van tijd behouden blijft. Door de namen en het bijbehorende nummer van de verschillende voegmortels kun je de kit die perfect bij je voegsel past gemakkelijk vinden.

Mapesil AC_mapei

Deze azijnzuurhoudende siliconenkit is daarnaast ook geschikt voor afdichtinging bij constructie-elementen in de bouw, scheepsbouw, auto-industrie, werktuigbouw, sanitair en vele andere situaties zoals:

 • Afdichten van keramische- en cementbekledingen op muren en vloeren, mits deze niet onderhevig zijn aan sterke slijtage.
 • Afkitten van sanitair en keramische tegels in keukens, badkamers en doucheruimtes in een kleur die overeenkomt met de kleur van de voegen.
 • Het afdichten van dilatatievoegen in zwembaden.
 • Het samenvoegen van glastegels en artistiek glas in lood ramen.
 • Het afdichten van glas in deur- en raamkozijnen.
 • Het afdichten van luchtkanalen, waterleidingen.
 • Het afdichten van patrijspoorten, ramen, beglazing.
 • Het afdichten van reservoirs, leidingen en ketels.
 • Het afdichten van materialen met verschillende uitzettingscoëfficiënten.
 • Verlijmen en afdichten in het algemeen.

Mapesil_ac_mapei

Ook hebben wij een assortiment met tegellijmen


Glitter voegsel - Mapei Mapeglitter

Is je tegelwerk wat saai en kan het wel wat versiering gebruiken, dan hebben we goed nieuws! Het is vanaf nu ook mogelijk om glitter voegsel tussen je tegels, glastegels of mozaïek te voegen. Met de MapeGlitter kun je glitters door je voegmiddel mengen en een voegmortel creëren met een glitter effect.

Glitter_voegsel_toevoegen

Je kunt kiezen uit gouden of zilveren glitters die je kunt toevoegen aan je voegmiddel.
Glitter_voegsel_zilverGlitter_voegsel_goud

Twijfel niet langer en geef je huis nu een gave upgrade met deze glitters. Nooit meer een tegelwand met een saai grijs of wit voegwerk!

Mapei MapeColor Metallic

De Mapei MapeColor Metallic is een poederpigment op basis van zeer hoogwaardige parelmoer mica dat gemengd kan worden met Kerapoxy Easy Design epoxy voegmiddel om een metallic effect te creëren.Hierdoor ontstaan voegen met een sprankelende metalen afwerking en speciale decoratieve effecten. Ideaal voor het voegen van metalen tegels, keramische tegels met metallic effect, glas- en keramisch mozaïek en glastegels.

Mapei_mapecolor_metallic

Kleuren
Mapecolor Metallic is verkrijgbaar in de kleuren Moonlight (gelijk aan platinum), Sahara (gelijk aan goud), Shining (gelijk aan zilver), Red clay (gelijk aan koper), Stardust (gelijk aan donker grijs).

MapeColor_Metallic_StardustMapeColor_Metallic_shiningMapeColor_Metallic_saharaMapeColor_Metallic_red_clayMapeColor_Metallic_Moonlight

Terug naar overzicht