Ottoseal S94 310ml

Kleur: Transparant C00

(korte) levertijdverwachte leverdatum zaterdag 20 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Transparant C00

toon alle 4 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Moeilijk ontvlambaar - bouwmateriaal B1 conform DIN 4102
 • Niet corrosief

van 9,90 (adviesprijs) voor 9,90 per stuk ( 11,98 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

10 10x stuks 9,20 p/st 7% korting bestel 10x
20 20x stuks 9,00 p/st 9% korting bestel 20x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, zaterdag 20 juli in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Moeilijk ontvlambaar - bouwmateriaal B1 conform DIN 4102
 • Niet corrosief

Ottoseal S94 310ml in Transparant C00

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze brandwerende siliconenkit Ottoseal S94 310ml in de kleur Transparant C00 is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Ottoseal S94 310ml in kleur Transparant C00 vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Ottoseal S94 310ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Ottoseal S94Ottoseal S94 310ml in kleur: Transparant C00 - Kitcentrum.nl

Bijzondere instructies
Vóór aanvang van de werkzaamheden moet de verwerker zeker stellen dat de materialen die in direct contact met dit product komen ermee en ook met elkaar compatibel zijn en elkaar niet beschadigen of veranderen (b.v. verkleuren). Van materialen die later in de nadere omgeving van dit product verwerkt worden moet de verwerker vóóraf zeker stellen dat hun inhoudsstoffen resp. uitwasemingen geen vermindering van de eigenschappen of verandering (b.v. verkleuring) van het product tot gevolg kunnen hebben. In geval van twijfel moet de gebruiker ruggespraak met de betreffende producent van de materialen houden. De bouwstofklasse B1 wordt na volledige uitharding van de afdichtingkit bereikt. In tegenstelling tot andere moeilijk ontvlambare kunststoffen bevat deze afdichtingkit brandvertragers die tijdens het verbranden geen giftige stoffen afgeven. De bouwstoffenklas B1 is de voorwaarde voor de vuurweerstandklassenbij bouwonderdelen, zoals b.v. F30/F60/F90. Dichtstoffen worden niet ingedeelt naar vuurweerstandklassen, maar naar bouwstofklassen Tijdens de uitharding worden gelijdelijk geringe hoeveelheden van een oximeverbinding vrijgezet. Tijdens de verwerking en uitharding voor voldoende luchttoevoer zorgen. De verhardingstijd verlengt met de toenemende sterkte van de laag silicone. 1-componentige silicone is niet geschikt voor vlakke verlijmingen, tenzij de speciale constructieve voorwaarden daarvoor aanwezig zijn. Indien men de silicone in lagen dikker dan 15 mm dik opdragen wil, dient men van tevoren contact met onze technische afdeling op te nemen.

Voorbehandeling
De hechtvlakken moeten schoon, vetvrij, droog en draagkrachtig zijn. De hechtvlakken moeten gereinigd worden en alle verontreinigingen, zoals oplosmiddelen, conserveermiddelen, vetten, oliën, stof, water, resten van lijmen en afdichtingkitten en van andere stoffen die een negatief effect op de hechting kunnen hebben, moeten verwijderd worden. Reiniging van niet-poreuze ondergronden: Reiniging met OTTO Cleaner T (afluchttijd ca. 1 minuut) en een schone en pluisvrije doek. Reiniging van poreuze ondergronden: oppervlakken mechanisch van losse deeltjes ontdoen, b.v. met een staalborstel of een slijpschijf.

Toepassingsinstructies
Vanwege het grote aantal toepassingen voor onze producten en voorwaarden voor deze toepassingen is het in elk geval noodzakelijk, alle voor het betrokken gebruiksdoel belangrijke producteigenschappen vóóraf te testen en in de praktijk te toetsen. Het uiterste houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en dient in acht te worden genomen. Wij raden aan om onze producten in ongeopende originele verpakking droog (< 60 % rlv) bij een temperatuur tussen +15 °C en +25 °C op te slaan. Worden de producten over een langere periode (meerdere weken) bij hogere temperaturen/luchtvochtigheid opgeslaan en/of getransporteerd, kan een vermindering van de houdbaarheid resp. een verandering van de materiaaleigenschappen niet uitgesloten worden.

Normen en keuringen
▪ Getest conform EN 15651 - deel 1: F EXT-INT CC 25 LM
▪ Getest conform EN 15651 - deel 2: G CC 25 LM ▪ Getest conform EN 15651 - deel 4: PW INT 12,5 E
▪ Getest conform DIN 4102-B1 - moeilijk ontvlambaar tussen massief minerale bouwmaterialen (Afdeling Houttechnologie TU München)
▪ Getest conform DIN 25415, deel 1 – Zeer goed decontamineerbaar oppervlak (Bundesanstalt für Materialforschung und –prüfung, Berlin)
▪ Geschiktvoor toepassingen conform IVD-Merkblatt nr. 9+11+20+24+27+29+31+35 (IVD = Duitseindustriebond afdichtingkitten)
▪ Kwaliteitszegel van de IVD - Industrieverband Dichtstoffe e.V. (industrievereniging afdichtingsstoffen) - gecontroleerd door het ift - Institut für Fenstertechnik e.V. (instituut voor raamtechnieken), Rosenheim
▪ Conform verordening (EG) nr. 1907/2006 (REACH)
▪ Zie het gegevensblad inzake duurzaamheid voor de classificatie overeenkomstig de certificeringssystemen voor gebouwen
▪ Franse VOC-emissie klasse A+

Reviews voor: Ottoseal S94 310ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Ottoseal S94 310ml. Schrijf als eerste een review!