Bostik FP 402 fireseal Silicone 310ml

Kleur: Wit

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 23 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Wit

toon alle 3 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Tot 4 uur brandwerend
 • Bewegingsopname tot 25%
 • Goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden

van 14,29 (adviesprijs) voor 11,45 per stuk ( 13,85 incl. BTW ) 20% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 11,15 p/st 22% korting bestel 12x
48 48x stuks 10,79 p/st 24% korting bestel 48x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Tot 4 uur brandwerend
 • Bewegingsopname tot 25%
 • Goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden

Bostik FP 402 fireseal Silicone 310ml in Wit

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze brandwerende siliconenkit Bostik FP 402 fireseal Silicone 310ml in de kleur Wit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Bostik FP 402 fireseal Silicone 310ml in kleur Wit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Bostik FP 402 fireseal Silicone 310ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de FP 402 Fireseal SiliconeBostik FP 402 fireseal Silicone 310ml in kleur: Wit - Kitcentrum.nl

Gebruiksaanwijzing

Ondergrond:
Ondergrond dient droog, schoon, vast, stofen vetvrij te zijn.

Voorbehandeling:
FP 402 Fireseal Silicone hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Behandel poreuze oppervlakken voor met Bostik Primer MSP. Voor metalen ondergronden zoals staal wordt Bostik Prep M geadviseerd. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting.

Voegconstructie:
De brandwerendheid van de voegconstructie kan aanzienlijk verhoogd worden door de voeg tweezijdig af te dichten. Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. Bewegingsvoegen opvullen met rondschuim, zodanig dat de juiste voegdiepte ontstaat. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10mm 1:1 is, met een minimum van 5mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6mm.

Aanbrengen:
FP 402 Fireseal Silicone aanbrengen met hand- of luchtdrukpistool. FP 402 Fireseal Silicone goed tegen de voegwanden aanspuiten en vervolgens tijdens het afwerken aandrukken.

Afwerken:
In verband met huidvorming binnen 7 minuten de kit (met een voegspijker of houten spatel) tegen de voegwanden drukken en direct daarna gladstrijken of afmessen met behulp van Bostik Finishing Soap. Vermijd dat er zeepwater tussen voegwand en kit komt (ter voorkoming van mogelijke randonthechting).

Reinigen:
Uitgeharde kit is niet oplosbaar en kan alleen mechanisch verwijderd worden. Verse kitresten verwijderen met een schone, kleurstofvrije doek gedrenkt in Bostik Liquid 1.

BRANDWERENDHEID
De brandwerendheid is de tijd in minuten, waarbinnen een constructie voldoet aan de gestelde criteria m.b.t. stabiliteit, vlamdichtheid en warmte-overdracht (thermisch isolatiecriterium). Het thermisch isolatiecriterium geeft aan dat de temperatuur van de constructie aan de nietvuurzijde niet meer dan max. 180°C plaatselijk en max. 140° C gemiddeld mag stijgen. De brandwerendheid wordt aangegeven in tijd (minuten) waarbij aan de criteria m.b.t. vlamdichtheid (E) en temperatuur (I) wordt voldaan, bijv. EI 240 (brandwerendheid 4 uur). Bij de classificatie wordt verder aangegeven in wat voor materiaal de voeg is aangebracht en of de voeg aan de vuurzijde, niet vuurzijde of aan beide zijden is afgedicht. Daarnaast wordt vermeld of het verticale of horizontale voegen betreft, wat de maximale voegbreedte dient te zijn en of er wel of niet een verplaatsing op de voeg is aangebracht.

Reviews voor: Bostik FP 402 fireseal Silicone 310ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Bostik FP 402 fireseal Silicone 310ml. Schrijf als eerste een review!