Den Braven Purschuim / Gunfoam B3 700ml

Hoogwaardig & professioneel

(korte) levertijdverwachte leverdatum vrijdag 26 juli geleverd!

van 7,99 (adviesprijs) voor 5,19 per stuk ( 6,28 incl. BTW ) 35% korting

Volumeprijzen

12 12x stuks 4,99 p/st 38% korting bestel 12x
120 120x stuks 4,45 p/st 44% korting bestel 120x

  Waarom dit product?

 • Hecht op vele ondergronden
 • Rondom kozijnen
 • Opvullen bouwkundige voegen
Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag 26 juli in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Hecht op vele ondergronden
 • Rondom kozijnen
 • Opvullen bouwkundige voegen

Zwaluw Gunfoam, de purschuim topper van Den Braven

Zwaluw PU-Gunfoam is een 100% (H) CFK-vrij ééncomponentig PU vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende Purschuim, die snel uithardt, isoleert, een goed hecht- en vulvermogen heeft en perfect te doseren is in combinatie met een purspuit. PU Gunfoam van Den Braven voldoet aan brandklasse B3 (DIN 4102) en aan het SBR specificatieblad S.065 van het nationaal pakket woningbouw "Duurzaam bouwen" .Den Braven Purschuim / Gunfoam B3 700ml - Purschuim: Pistoolschuim NBS - Kitcentrum.nl

Pu - Purschuim van Den Braven is Professioneel, duurzaam, fijncellig en makkelijk in gebruik.

Wanneer gebruik je Zwaluw Purschuim B3?
Zwaluw PU-Gunfoam is ontwikkeld voor het opvullen van voegen tussen scheidingswanden, plafonds en vloeren. Aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen. Het verlijmt en isoleerd.
Zwaluw PU-Gunfoam , purschuim hecht over het algemeen uitstekend op beton, baksteen, steen, pleisterwerk, hout, metaal en vele kunststoffen zoals polystyreenschuim, PU-hardschuim en hard PVC

Tip💡
Bevochtig de ondergrond bij aanbrengen van de purschuim voor een betere celstructuur, betere hechting en een algemeen betere schuimkwaliteit. Dit kan makkelijk door een beetje water in een lege spray flacon te doen!

Kenmerken

 • Professioneel
 • Duurzaam
 • Fijncellig en makkelijk in gebruik

Aanbevolen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM):

Eigenschappen Den Braven Purschuim / Gunfoam B3 700ml

Merk Den Braven
Geschikt voor onder andere Beton, Hout
Soort Pur Schuim

Technische gegevens Den Braven Purschuim / Gunfoam B3 700ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Zwaluw Purschuim B3Den Braven Purschuim / Gunfoam B3 700ml - Purschuim: Pistoolschuim NBS - Kitcentrum.nl

Gebruiksaanwijzing
Bustemperatuur: +5°C tot +30°C (aanbevolen +15°C tot 25°C) Aanbrengtemperatuur (geldt voor omgeving en ondergronden): +5° C tot +35°C (aanbevolen +15°C tot 25°C) Houd de bus met het ventiel naar boven en schroef een pistool met NBS-draad op de bus, bij voorkeur een Zwaluw NBS M Gold (zie gebruiksaanwijzing in de verpakking van het pistool). Voor gebruik de bus ca. 20x krachtig schudden. Houd de bus ondersteboven bij het aanbrengen van het schuim. Draai de regelschroef aan de achterzijde van het pistool om de hoeveelheid van het schuim te regelen. Vul de voeg voor 50% en, in geval van een lage luchtvochtigheid, besproei het schuim licht met water. Het schuim zal gaan uitzetten en de rest vullen. Bij montage van kozijnen, gebruik ca. 24 uur afstandhouders en wiggen om het kozijn op z’n plaats te houden tot dat het schuim is uitgehard. Bescherm de ogen en draag handschoenen en werkkleding. Vloerbedekking, meubels e.d. afdekken met papier of plastic folie. Voegen breder en dieper dan 4 cm dienen in meerdere lagen te worden aangebracht. Tussen verschillende lagen een wachttijd van 15-30 minuten aanhouden. Vóór het aanbrengen van een nieuwe laag licht bevochtigen met b.v. een plantensproeier. Alleen te gebruiken in goed geventileerde ruimten. Bus rechtop bewaren tussen +5°C en +25°C. Bus staat onder druk! Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Bevat brandbare drijfgassen. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Voor meer informatie zie de Technische Bulletins in de Knowledge Base op onze website www.denbraven.com.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Ondergronden dienen schoon en vrij van stof, olie en vet te zijn. Het is belangrijk om ondergronden voor gebruik licht te bevochtigen omdat dit de hechting en de celstructuur van het schuim bevordert.

Overschilderbaarheid
Is overschilderbaar en af te werken met kit/stuclaag na complete doorharding

Schoonmaken
Vers schuim kan direct worden verwijderd met Zwaluw® Universal PU-Cleaner. Na uitharden kan het overtollige schuim met een mes of een spaan worden verwijderd en kan het schuim afgewerkt worden.

Reviews voor: Den Braven Purschuim / Gunfoam B3 700ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Den Braven Purschuim / Gunfoam B3 700ml. Schrijf als eerste een review!