Zwaluw Silicone N 310ml

Kleur: Zwart

(korte) levertijd verwachte leverdatum dinsdag 28 december geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Zwart

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Matte afwerking
 • Geschikt voor plexiglas
 • Geschikt voor polycarbonaat
 • Zuurvrij

van 12,94 voor 11,69 per stuk ( 14,14 incl. BTW ) 10% korting

 • Voor 23:59 besteld, dinsdag 28 december in huis
 • Gratis bezorging vanaf 35,-

  Waarom dit product?

 • Matte afwerking
 • Geschikt voor plexiglas
 • Geschikt voor polycarbonaat
 • Zuurvrij

Zwaluw Silicone N 310ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze plexiglas Zwaluw Silicone N 310ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Zwaluw Silicone N 310ml in kleur Zwart vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Zwaluw Silicone N 310ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Zwaluw Silicone NZwaluw Silicone N 310ml in kleur: Zwart - Kitcentrum.nl

Applicaties
Zwaluw Silicone-N is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies en weather sealing(1). Tevens geschikt voor afdichting van PMMA en PC plaatmateriaal. Opmerking (1) Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

Gebruiksaanwijzing
Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10mm 1:1 is, met een minimum van 5mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6mm.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: + 5°C tot + 40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Silicone-N hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher.

Overschilderbaarheid
Zwaluw Silicone-N is niet overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd worden verontreinigd met siliconen.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Reviews voor: Zwaluw Silicone N 310ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Zwaluw Silicone N 310ml. Schrijf als eerste een review!