Zwaluw Windowseal Plus 310ml

Kleur: Zwart

op voorraad voor 23:59 uur besteld, donderdag 2 december geleverd!

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Blijvend elastisch
 • UV bestendig
 • KOMO gecertificeerd

van 9,04 voor 9,04 per stuk ( 10,94 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 7,87 p/st bestel 12x
 • Voor 23:59 besteld, donderdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 35,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Blijvend elastisch
 • UV bestendig
 • KOMO gecertificeerd

Zwaluw Windowseal Plus 310ml in Zwart

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze droogafmesbaar Zwaluw Windowseal Plus 310ml in de kleur Zwart is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Zwaluw Windowseal Plus 310ml in kleur Zwart vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Zwaluw Windowseal Plus 310ml

Bekijk hier het datablad voor alle informatie over de Zwaluw windowseal plus Zwaluw Windowseal Plus 310ml in kleur: Zwart - Kitcentrum.nl


Applicaties
Zwaluw Window Seal Plus Transparent is speciaal ontwikkeld als topafdichting in beglazingssystemen conform NEN 3576/NPR 3577 en voor aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen.
Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

Overschilderbaarheid 
Zwaluw Window Seal Plus is beperkt overschilderbaar.
Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen. Indien de Window Seal Plus wordt overschilderd adviseren wij deze vooraf, samen met de aangrenzende delen, licht op te schuren met Scotch Brite en te reinigen met spiritus. 
Voor een optimaal resultaat adviseren wij binnen enkele dagen na applicatie te overschilderen.

Primertabel

Gebruiksaanwijzing
Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10 mm 1:1 is, met een minimum van 5 mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10 mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6 mm.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: +5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Window Seal Plus Transparent hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw universal primer. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher.

Reviews voor: Zwaluw Windowseal Plus 310ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 1 review


 • Voor mij als doe het zelver prima te verwerken, met een alkydverf overgeschilderd, geen probleem gezien
  Geschreven door henk V op 3 april 2019

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Zwaluw Windowseal Plus 310ml >