Sikasil Pool 300ml

Kleur: Wit

Sikasil Pool 300ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 16 juli geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Wit

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Geschikt voor zwembaden
 • Hoge chloor bestendigheid
 • UV-bestendig
 • Zuurvrij

van 15,00 (adviesprijs) voor 14,20 per stuk ( 17,18 incl. BTW ) 5% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 12,10 p/st 19% korting bestel 12x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Geschikt voor zwembaden
 • Hoge chloor bestendigheid
 • UV-bestendig
 • Zuurvrij

Sikasil Pool 300ml in Wit

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze zwembad kit Sikasil Pool 300ml in de kleur Wit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Sikasil Pool 300ml in kleur Wit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Sikasil Pool 300ml

Bekijk hier het datablad met alle informatie over de Sikasil PoolSikasil Pool 300ml in kleur: Wit - Kitcentrum.nl

Verbruik
De voegbreedte moet worden ontworpen binnen de bewegingscapaciteit van de kit. Bewegingsvoegen met Sikasil® Pool moeten > 10 mm en < 15 mm zijn. Sikasil® Pool moet niet gebruikt worden in voegen breder dan 15 mm en een minimale voegdiepte/dikte van 6 mm moet worden aangebracht.

Ondergrond
kwaliteit Schoon en droog, homogeen, vrij van olie en vet, stof en losse of brokkelige delen. Cementhuid dient te worden verwijderd.

Aanbrengen/ gereedschap
Sikasil® Pool is kant-en-klaar voor gebruik. Na een geschikte voeg- en ondergrond voorbehandeling, de rugvulling op de vereiste diepte aanbrengen en indien nodig de primer aanbrengen. Patroon in het pistool plaatsen en Sikasil® Pool gelijkmatig en zonder luchtinsluiting aanbrengen en afgladden met Sika® Afgladmiddel N (druk tijdens het afwerken de kit goed tegen de hechtflanken). Afplaktape kan worden toegepast indien scherpe voeglijnen of bijzonder nauwkeurige aansluitkanten zijn vereist. Verwijder de tape terwijl de kit nog zacht is en werk de kit af. Strijk de kit af met Sika® Afgladmiddel N voor een perfecte kitafwerking.

Reinigen
Niet uitgeharde kitresten kunnen worden verwijderd met Sika® Remover-208 en Sika® Handclean onmiddellijk na gebruik. Uitgeharde kitresten kunnen alleen mechanisch worden verwijderd.

Opmerkingen voor aanbrengen/beperkingen
Aanbevolen is voor gebruik een hecht/kleurproef te doen. Niet gebruiken op bitumineuze ondergronden, natuurrubber, EPDM of bij materialen waarbij oliën, weekmakers, plastificeerder of oplosmiddelen kunnen uittreden. Niet gebruiken in compleet afgesloten ruimten aangezien Sikasil® Pool luchtvochtigheid nodig heeft om door te harden. Sikasil® Pool niet gebruiken voor structurele beglazing, isolatieglas, bij toepassing

Aanbeveling voor gebruik in zwembaden / warm water whirlpools
Voor het vullen van het zwembad Sikasil® Pool volledig door laten harden, minimaal 4 tot 14 dagen (afhankelijk van de temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en de dikte van de toegepaste kit). De vereiste vulkanisatie of doorhardingstijd wordt langer naarmate het toegepaste kitlichaam groter/dikker is. De bestendigheid van een kit tegen chloor is afhankelijk van de pH waarde van het water en de hoeveelheid van vrije chloor. Sikasil® Pool kan gebruikt worden in zwembaden en warm water whirlpool waarin de pH waarde van het water tussen 6,5 en 7,6 wordt vastgehouden en de vrije beschikbare chloor minder dan 5 mg/ltr is. Om het risico van een schimmel aanval op Sikasil® Pool te verminderen hoeft de vrije beschikbare chloor inhoud in zwembaden niet onder de 0,3 mg/ltr te vallen (onder 0,7 mg/liter in warm water whirlpool). Ononderbroken wateromloop wordt vereist om veranderlijke chloorconcentraties te voorkomen waarin de lokale chloorconcentraties onder deze minimumniveaus kunnen vallen. (Opmerking: de blootstelling op korte termijn aan water met vrije beschikbare chloor tot 10 mg/ltr kan worden getolereerd). Als er een sterke geur van chloor aanwezig is check dan de pH waarde zoals bovenstaand vermeld. Regelmatig circuleren van water is vereist en mag niet onderbroken worden. Indien onderbroken, zullen gedeeltelijke of variabele chloorconcentraties ontstaan en kunnen plaatselijk beneden de minimale concentratie zakken. Gebruik geen zuur-gebaseerde reinigingsmiddelen omdat deze het gevaar op schimmelaangroei vergroten. In geval van schimmelaangroei op de kit dient deze compleet te worden verwijderd bij een renovatie.

Reviews voor: Sikasil Pool 300ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Sikasil Pool 300ml. Schrijf als eerste een review!