Kitcentrum.nl

Verzenden

Hoe snel worden uw producten verzonden / bezorgd door Kitcentrum.nl?

In principe geldt dat alle producten die voor 16:00 uur worden besteld dezelfde dag verzonden worden met als uitzondering van niet op voorraad zijnde producten. Deze worden binnen de gestelde termijn zoals aangegeven werkdagen afgeleverd. Mocht het niet lukken om het pakket direct of de volgende dag te verzenden dan stellen wij u hier altijd van op de hoogte.

(Er worden altijd voldoende tuitjes / spuitmonden meegeleverd!)

Via onze webshop kunt u uw orderstatus makkelijk volgen en wordt er weergegeven wat de levertijd van onze transporteur is.

Wij verzenden met Postnl

Afbeeldingsresultaat voor postnl

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €4,95 of €11,95  per bestelling. Ook voor volle dozen betaalt u  €4,95 of €11,95  verzendkosten per doos, afhankelijk van het totaalgewicht. Het totaal bedrag dat wij aan verzendkosten berekenen  wordt automatisch zichtbaar bij het afrekenen. Wij rekenen maximaal  €11,95 aan verzendkosten. Eventuele extra verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Franco leveringen vanaf €50,00 (bij webshop bestellingen) . Prijzen zijn netto en exclusief btw. 

***gratis verzending***

Er zijn producten welke gratis verzonden worden, deze gratis verzending geldt alleen voor leveringen binnen Nederland.


Verzendingen naar belgie:
De verzendkosten voor belgie zijn standaard €9,95 of bij meer dan 10kg € 23,90 deze worden automatisch toegevoegd.

Retourneren

Verkeerd product geleverd

Kitcentrum.nl stelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Mocht u desondanks toch een artikel toegestuurd krijgen dat u niet heeft besteld dan kunt u dit aan ons retourneren. De kosten die u hiervoor maakt storten wij terug op uw bankrekening. Voor het alsnog toesturen van het juiste product rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.
Reclamatie's binnen 8 dagen na levering.

Verkeerd product besteld

Het kan voorkomen dat u zelf een verkeerd product bij ons heeft besteld. In dat geval kunt u het artikel aan ons retourneren, o.v.v. uw WO nummer!  Wij zullen de aankoopprijs van de artikelen terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten die u zelf heeft gemaakt en de verzendkosten die u aan ons heeft betaald vergoeden wij niet. Het is wel belangrijk dat de producten onbeschadigd en ongeopend retour komen, anders kunnen wij niet tot terugstorting over gaan.
Reclamatie's binnen 8 dagen na levering

***PURSCHUIM en Steenlijmen kunnen wij helaas niet retour nemen***

Wij kunnen niet controleren of deze gedurende de periode altijd rechtop hebben gestaan. Wij kunnen deze dus niet met garantie nog een keer aanbieden aan onze klanten.

Retourzending melden

Voordat u uw bestelling terugstuurt kunt u eerst telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om uw retourzending te melden.

U kunt e-mailen naar info@kitcentrum.nl.

Terugbetaling

Na ontvangst en controle van de retourzendingen bij het magazijn van Kitcentrum.nl wordt uw restitutie verwerkt. Dit bedrag wordt binnen vijf tot zeven dagen op uw rekening bijgeschreven.

Retouradres

U kunt uw retourzendingen versturen naar onze vestiging in Wapenveld. Het adres hiervan is:

Kitcentrum.nl
Vlijtweg 8 b
8191 JP WAPENVELD