Zwaluw Mirrorfix MS 290ml

Speciale spiegellijm

direct leverbaarvoor 21:00 uur besteld, vrijdag 26 juli geleverd!

van 9,99 (adviesprijs) voor 7,49 per stuk ( 9,06 incl. BTW ) 25% korting

  Waarom dit product?

 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Speciaal voor spiegels
 • Hoge aanvangshechting
Aantal
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 21:00 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Speciaal voor spiegels
 • Hoge aanvangshechting

Zwaluw Mirrorfix-MS, de speciale spiegellijm

Deze montagekit is speciaal ontwikkelt voor het verlijmen van spiegels op diverse bouwgronden. Deze hybride lijm heeft een extreem hoge aanvangshechting. Hierdoor is ondersteunen tijdens het uitharden niet noodzakelijk. Het is vrij van isocyanaat-, oplossmiddel, en siliconen. Deze lijm hard neutraal en vrijwel reukloos uit.Zwaluw Mirrorfix MS 290ml - Montagekit: Lijmkit - Kitcentrum.nl

Wanneer gebruik je de Mirrorfix-MS?
De Mirrorfix-MS is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van spiegels op alle klassieke bouwondergronden. Geschikte ondergronden: Hout, steen, beton, gips, tegels, staal, aluminium en goed schilderwerk. Ook prima voor het verlijmen van decoratieve en akoestische tegels.

Kenmerken

 • Speciaal voor het verlijmen van spiegels
 • Extreem hoge aanvangshechting
 • Uitstekende treksterkte
 • Isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij
 • Neutrale uitharding, vrijwel reukloos

Eigenschappen Zwaluw Mirrorfix MS 290ml

Merk Den Braven
Verpakkingstype Koker
Geschikt voor onder andere Beton, Geschilderde ondergronden, Spiegels, Tegels & Keramiek
Toepassing Lijmen
Kenmerk Verlijmend
Soort Hybride / Polymeer

Instructievideo Zwaluw Mirrorfix MS 290ml

productvideo Zwaluw Mirrorfix MS 290ml

Technische gegevens Zwaluw Mirrorfix MS 290ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Zwaluw MirrorFix MSZwaluw Mirrorfix MS 290ml - Montagekit: Lijmkit - Kitcentrum.nl

Gebruiksaanwijzing
De lijm met de behulp van de bijgeleverde V-naad tuit in verticale rillen 'ventilerend' aanbrengen. Onderlinge afstand rillen 10 à 20cm. Daarna de spiegel aandrukken tot er minimaal 2 à 3mm afstand tussen spiegel en ondergrond blijft. Niet aanbrengen met dotten! Door de hoge aanvangsterkte is ondersteunen tijdens de uitharding meestal niet noodzakelijk. Voor meer details zie het Technische Bulletin Spiegelverlijming in de Knowledge Base op onze website www.denbraven.com. Mirrorfix-MS is getest op conventionele en gepoedercoate spiegels met positieve resultaten. Door de grote diversiteit in coatings is een hechtingstest aan te bevelen.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: + 5°C tot + 40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Vanwege de structuur van de Zwaluw Mirrorfix-MS wordt aanbevolen een kitpistool te gebruiken met geschikte overbrenging in combinatie met de V-naad tuit. Ondergronden dienen schoon, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Mirrorfix MS hecht perfect zonder primer op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Universal Primer. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Reviews voor: Zwaluw Mirrorfix MS 290ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Zwaluw Mirrorfix MS 290ml. Schrijf als eerste een review!