• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 35,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt

Op zoek naar het juiste product voor je klus?

Keuzehulp kitten en lijmen

Carrosseriekit | Voor carrosserie delen | Kitcentrum.nl

Online carrosseriekit kopen? Morgen in huis! Kitcentrum.nl

Vind hier alle kitten en lijmen voor je nieuwe auto, oldtimer, aanhanger, caravan, camper en ga zo maar door. Vrij lastig het juiste product te vinden voor deze klus, maar wij hebben het geschikte product! De producten hebben verlijmende, afdichtende en/of opvullende eigenschappen. Iedere kit blinkt uit en is geschikt voor een andere klus. Wij hebben kitten voor: dakramen, spoilers, sierlijsten, metaal reparaties en autoruiten. Carrosseriekit | Voor carrosserie delen | Kitcentrum.nl

De autoramen kitten

Zoek je een verlijmende kit voor je autoruiten? Hiervoor hebben wij de Safe Seal van Innotec. Deze kit heeft een extreem hoge aanvangshechting zodat de ruit niet wegzakt. Met een rek van 380% is het scheuren van deze kit geen optie!

Spoilers lijmen

Hiervoor hebben wij de powerbond XS van Innotec. Het heeft een hoge aanvangshechting en een rek tot breuk van 330%. Hierdoor blijft het gegarandeerd mooi en beschadigt het niet bij beweging.

Dakramen bevestigen van je camper of caravan

De Versabond van Innotec is blijvend elastische kit. Speciaal ontwikkelt voor het verlijmen en afdichten van dakramen. Dit blijkt ook uit de eigenschappen. Het kan tegen temperaturen van -35°C tot +90°C en is goed water-, en weersbestendig. 

Metalen verlijmen

Nou.. dit kunnen heel veel onderdelen zijn natuurlijk. Klopt! en de Metal Weld van Innotec verlijmt ook heel veel soorten metalen. Het wordt gebruikt voor het repareren van gaten en scheuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een alumium behuizing van bv de koppeling of versnellingsbak. Het hecht probleemloos op vrijwel alle ferro- en non-ferrometalen. Het kan tegen temperaturen van -40°C tot +120°C.

Sierlijsten lijmen

Speciaal voor het verlijmen van sierlijsten hebben wij de powerbond XS. De hoge aanvanghechting en extreem hoge flexabiliteit komen ook hier weer van pas.

Een lijm voor iedere automotive klus...

We hebben ook de Adheseal in het assortiment. Geschikt voor vrijwel al je automotive klussen, een echte alles kunner! Het is geschikt voor het verlijmen en afdichten van carrosseriekit en plaatdelen. Het wordt gebruikt om de fabrieksorignele kitnaden te herstellen. Het wordt gebruikt voor ramen in rubber, lekkages van rubber en het afdichten van doorvoergaten. Het is trouwens ook doorlasbaar!

Voor 23:59 besteld? Morgen in huis! Beloofd