• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 35,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt
  • Afhalen bij een PostNL afhaalpunt mogelijk
  • Klanten beoordelen ons met een 9.4

Zwembadkit | kit in veel kleuren | Kitcentrum.nl

Een speciale zwembad kit?

Klopt, voor afdichtingen die zich onder water bevinden zijn echt andere kitten nodig dan een standaard badkamer kit of sanitairkit. 

Zwembad kitten zijn siliconenkitten welke speciaal ontwikkeld zijn voor alle voorkomende voegen in en rondom uw zwembad.  Ottoseal S18 zwembadkit en Ottoseal S70 siliconenkit zijn perfecte zwembad siliconen kitten welke worden geleverd in diverse kleuren, natuurlijk zijn deze zwembad siliconenkitten gewoon per koker te bestellen.
Ook voor het afkitten van voegen onder de waterlijn en boven de waterlijn van natuursteen gebruik je Ottoseal S70 in combinatie met primer 1218.

Wil je PVC liner afkitten tegen de griprand van het zwembad? ook daarvoor gebruik je het top product van Otto Chemie, Ottoseal S70

In en rondom je sauna adviseren we om Ottoseal S140 te gebruiken, dit is een speciaal ontwikkeld product met extra lange schimmelwerendheid door de zilvertechnologie welke is bedacht door Otto-Chemie, deze is perfect te gebruiken als onderwaterkit. Wel belangrijk is dat bij het aanbrengen van deze kit het oppervlak droog moet zijn.

De Ottoseal S70 is tevens een natuursteenkit die dus ook perfect in en rondom zwembaden toegepast kan worden wanneer er natuursteen of marmer aanwezig is.
Siliconen kit online bestellen? Siliconenkit kopen van Ottoseal?  Onderwaterkit bestel je wanneer jij wilt en wanneer het jou uitkomt.... gewoon bij Kitcentrum.nlZwembadkit | kit in veel kleuren | Kitcentrum.nl

Als officieel dealer van Otto-Chemie hebben wij diverse kleuren zwembad siliconenkitten op voorraad staan.


Kit voor onder water

Deze speciale zwembadkitten zijn dus geschikt voor toepassingen die onder water voorkomen. Maar let op! Deze kitten zijn niet onder water toepasbaar. Dat betekent dat de kit wel aangebracht moet worden zodra er in een zwembad bijvoorbeeld geen water zit. Toch komt het wel eens voor dat je onder water in een zwembad een reparatie moet doen. Dat gaat dus niet lukken met de kitten in deze categorie. MAAR! Daar hebben we een oplossing voor. Namelijk, de Innotec Adheseal, deze is zelfs te gebruiken bij situaties dit onder water zijn. Mocht je dus kitnaden onder water willen repareren zonder dat je eerst het water moet aftappen? Gebruik dan de Innotec Adheseal!