Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml

Kleur: Betongrijs

(korte) levertijd verwachte leverdatum dinsdag 7 december geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen: Betongrijs

toon alle 3 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Tot 4 uur brandwerend
 • Bewegingsopname tot 25%
 • Luchtdichte afsluiting

van 13,26 voor 13,26 per stuk ( 16,04 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 12,87 p/st bestel 12x
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag 7 december in huis
 • Gratis bezorging vanaf 35,-

  Waarom dit product?

 • Tot 4 uur brandwerend
 • Bewegingsopname tot 25%
 • Luchtdichte afsluiting

Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml in Betongrijs

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze brandwerende siliconen Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml in de kleur Betongrijs is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml in kleur Betongrijs vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Instructievideo Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml

productvideo Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml

Technische gegevens Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de FP Silicone SealantZwaluw FP Silicone Sealant 310ml in kleur: Betongrijs - Kitcentrum.nl

Fire certificaat van de FP Silicone Sealant

Gebruiksaanwijzing
Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte: voegbreedte tot een voegbreedte van 10 mm 1:1 is, met een minimum van 5 mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10 mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6 mm. Voor meer informatie zie het Technisch Bulletin Voegafmetingen in de Knowledge Base op onze website www.denbraven.com.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking Aanbrengtemperatuur:
+5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw FP Silicone Sealant hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher.

Overschilderbaarheid 
Zwaluw FP® Silicone Sealant is niet overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd, worden verontreinigd met siliconen.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Reviews voor: Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml. Schrijf als eerste een review!