Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml

Kleur: TransparantGrijs (Trijs)

(korte) levertijd verwachte leverdatum vrijdag 31 december geleverd!

van 15,21 voor 13,52 per stuk ( 16,36 incl. BTW ) 11% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 11,83 p/st bestel 12x
 • Voor 23:59 besteld, vrijdag 31 december in huis
 • Gratis bezorging vanaf 35,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • In veel RAL kleuren!
 • Geschikt voor natuursteen
 • Zuurvrij

Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml in TransparantGrijs (Trijs)

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze ral kleur Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml in de kleur TransparantGrijs (Trijs) is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml in kleur TransparantGrijs (Trijs) vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Silicone Colors + Natural stone van Den Braven
Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml in kleur: TransparantGrijs (Trijs) - Kitcentrum.nl

Applicaties
Zwaluw Silicone-COLOURS + NS is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, keukens, badkamers en douches, industriële toepassingen en topafdichting in beglazingsystemen (1).
Opmerking (1) Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

Gebruiksaanwijzing
Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte: voegbreedte tot een voegbreedte van 10 mm 1:1 is, met een minimum van 5 mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10 mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6 mm.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: +5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergrond). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Silicone-COLOURS + NS hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Universal primer. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher.

Overschilderbaarheid
Silicone-COLOURS + NS is niet overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog geverfd moeten worden, worden verontreinigd met siliconen.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Reviews voor: Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 1 review


 • we waren op zoek naar RAL 7016, staat perfect tegen onze aluminium kozijnen
  Geschreven door D. schuurkamp op 11 juli 2019

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Zwaluw Silicone Colors + Natural Stone 310ml >