Schuurspons professioneel 局

Viscose schuurspons voor schoonmaken en meer!

Schuurspons professioneel 局

op voorraad voor 23:59 uur besteld, dinsdag 17 mei geleverd!

van 1,10 voor 1,10 per stuk ( 1,33 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

10 10x stuks 0,99 p/st 10% korting bestel 10x

  Waarom dit product?

 • Breed toepasbaar
 • Maakt schoon
Aantal
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 35,-

  Waarom dit product?

 • Breed toepasbaar
 • Maakt schoon

Een schuurspons van topkwaliteit

Een schuurspons voor de echte pro én huis-tuin-en-keuken gebruik. Is er iets unieks aan dit sponsje? Nee niet echt... Het is geschikt voor het schoonmaken van bijvoorbeeld de douche of het aanrechtblad. Schuurspons | De beste kwaliteit | Kitcentrum.nl

Schoonmaaktips voor een schuurspons

Toch zijn er kleine life-hacks waar je gebruik van kan maken! De mogelijkheden zien vraagt alleen om creativiteit. Hoe je makkelijker kan schoonmaken? Nou bekijk dit eens:

 1. Het schoomaken van roosters
  Ga je de roosters schoonmaken van bijvoorbeeld een barbeque? Snijd dan reepjes of blokjes in het schuursponsje. Deze vallen zo mooi om het rooster. Dit maakt het schoonmaken een stukje makkelijker.
 2. Het schoonmaken van verticale lamellen
  Deze schoonmaken kan een hels karwei zijn. Ze zitten namelijk alleen boven vast en bungelen heen-en-weer. Onze tip: snijd een diepe spleet in 2 schuursponsjes. Vervolgens kan je de sponsjes over een keukentang heen trekken. Nu kan je gemakkelijk deze lamellen van boven naar beneden schoonmaken. 
 3. Gemakkelijk glazen/vazen schoonmaken
  Diepen soorten glas kunnen erg vervelend zijn in de vaatwasser. Al helemaal als je aan de bodum breder is dan de opening. Dan komt het water er namelijk niet goed bij. Wij adviseren een vork diep in de schuurspons te steken. Op deze manier kan je de spons gemakkelijk in het glas/vaas steken. 

Wat kan je nog meer met een schuurspons?

Maar je kan niet alleen schoonmaken met een spons. Het is ook een goede vervanger voor allerdaagse voorwerpen:

 1. IJsblokjes maken van sponsjes 
  Houd de schuursponsjes onder de kraan zodat ze vollopen met water. Leg ze vervolgens in een boterhamzakje in de vriezer. Zodra ze bevroren zijn kan je de sponsjes met zakje en al in je koelbox leggen. Zo blijven de drankjes lekker cool.
 2. Je nagels lakken? 
  Nou nee, maar het kan je wel helpen. Alle dames en heren die hun nagels lakken weten dat het makkelijk is als je tenen wat uit elkaar staan. Hier worden soms watjes voor gebruikt. Maar het kan ook met een schuursponsje! Knip het sponsje in 5 gelijke stukken. Zo kan je ze vervogens tussen je tenen stoppen. Niet vervolgens je vaat mee doen...

Reviews voor: Schuurspons professioneel 局

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Schuurspons professioneel 局. Schrijf als eerste een review!