• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt

Schildersgereedschap

Diverse schildersgereedschappen!

Schildersgereedschap | Uitgebreid assortiment | Kitcentrum.nl

Schildersgereedschap kopen? Dan ben je bij Kitcentrum.nl aan het goede adres! Wij hebben namelijk verschillende types plamuurmessen, verfkrabbers, kwasten en meer. We hebben producten voor de beginner en de professional! Schildersgereedschap | Uitgebreid assortiment | Kitcentrum.nl

Plamuurmessen
Moet jij plamuur aanbrengen? Dan heb je natuurlijk een plamuurmes nodig. Bij kitcentrum.nl hebben we verschillende types in ons assortiment. We hebben in alle prijsklasses plamuurmessen die ook nog eens in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn!
Heb jij maar voor één klus een plamuurmes nodig? Kijk dan bij het plamuurmes dhz. Zoek je een plamuurmes die langer meegaat? Kijk dan vooral even naar het engelse plamuurmes of het LION plamuurmes!

Verfkrabbers
Voor het verwijderen van verfresten gebruik je natuurlijk een verfkrabber. Deze verfkrabbers hebben we dan ook in een 'doe het zelf' variant en in een hardstaal variant verkrijgbaar!

Kwasten
Kwasten voor het aanbrengen van verf, lakken, beitsen, primers etc etc. Hierbij hebben wij twee verschillende soorten waarbij de ene de 'wegwerp kwast' is en de ander de 'Staalmeester', wat staat voor een hoge kwaliteit.

Maskeerfolie met tape (Crêpetape / Goldtape)
Maskeerfolie is ideaal voor het makkelijk afplakken van grote maar ook klein oppervlaktes zoals ondere andere plafonds, kozijnen, ramen, muren, meubilair of het afdekken van radiatoren.
De maskeerfolie is statisch geladen, opgevouwen folie die je simpel kan uitrekken. Omdat die statisch geladen is blijft het platisc plakken aan de ondergrond waardoor die op z'n plek blijft zitten.
Na het gebruiken is de folie makkelijk te verwijderen zonder dat er lijmresten blijven zitten. TIP! maak het jezelf niet onnodig moelijk, schaf een maskeerfolie dispenser aan voor een paar euries. 

Maskeerfolie met GOLDTAPE: De maskeerfolie met goldtape is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Dat kom omdat de goldtape bestand is tegen UV stralen. De goldtape heeft een betere kleefkracht waardoor die langer inzetbaar is.
Maskeerfolie met CRÊPETAPE: De maskeerfolie met crêpetape is alleen geschikt voor binnen gebruik. Dat omdat de crêpetape niet bestand is tegen UV stralen. De crêpetape heeft een wat mindere kleefkracht waardoor die minder lang inzetbaar is.

 

Maskeer_folie_gold_Kitcentrum

Handstoffer
De handstoffer is ideaal om ondergronden stofvrij te maken. De handstoffer hebben wij op voorraad in verschillende varianten. Onze meest verkochte handstoffer is de Vladder Breed

Scotch Brite
De Scotch Brite is geschikt voor het opschuren van de te overschilderen kit en de omliggende oppervlakken. Door het opschuren met de Scotch Brite ontstaat er een juiste hechting. Ook kun je deze schuurpad gebruiken om verf of lak te verwijderen en groene aanslag weg te halen. De Scotch Brite pads hebben een soepele constructie waardoor ze niet kunnen schuren.  Dit komt omdat ze zijn gemaakt van een met schuurkorrel geïmpregneerd nylon weefsel. Hierdoor hebben de pads een lange gebruiksduur!

Speedmixer
Een speedmixer is een handig hulpmiddel om 2 componenten makkelijk te mixen met elkaar. Deze menger kan gebruikt worden op een boormachine. Natuurlijk is de Speedmixer ook te gebruiken om andere bouwstoffen zoals verf of lijm in een emmer te mengen. Het monteren van Speedmixer is zeer gemakkelijk, waardoor snel mengen werkelijkheid wordt!