• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt
sorteren op:

Compressband / Compriband

Compriband in diverse maten

Compressband of compriband per rol kopen? | Kitcentrum.nl

Ook voor ervaren gebruikers is het juiste schuimband kiezen best lastig. De afmeting van het schuimband is van belang om de juiste afdichting te garanderen. En hoe kies je de juiste maat en pas je die toe?
Omdat CPG (illbruck) gebruikers gaan voor perfectie hebben wij de illbruck TP605 Compriband nog beter gemaakt.

TP605 Compriband van CPG heeft een groter bereik. Met dezelfde rol kun je nu meer voegbreedtes aan. Uiteraard met 100% functionaliteit.

Met één rol TP605 kun je nu meer fluctuatie in de voeg aan. En met de nieuwe bandwijzer en animatie kun je eenvoudig het juiste schuimband kiezen en toepassen. Dat is pas slim werken.

Betere producten, die eenvoudiger te kiezen en slimmer te verwerken zijn. Dat geeft het optimale resultaat.


Compressband BG1 of compriband kan universeel worden toegepast voor het afdichten van voegen bij bouwconstructies. Bij voorkeur wordt het gebruikt bij raamconstructies, houtconstructies, prefab-constructies en metselwerk, raamwerkconstructies en betonconstructies.
Zwaluw Compress Band BG1 biedt vooral voordelen als het gaat om het afdichten van aansluitingen en expansievoegen tussen verschillende gebouwonderdelen en als afdichtfolie bij dakuitbouwen, juist om deze winddicht te maken. Zwaluw Compress Band BG1 wordt vooral gebruikt voor het afdichten van aansluitvoegen vanwege haar goede waarden voor geluidsisolatie. Zwaluw Compress Band BG1 op de rol kan universeel worden gebruikt en kan vanwege de voorgecomprimeerde vorm tevens worden ingevoegd in bestaande voegen. Zwaluw Compress Band BG1 kan luchtdicht of passief worden gebruikt in combinatie met Zwaluw Compress Band 2D of Zwaluw Window Foil Interior.

Wij hebben diverse afmetingen op voorraad en deze zijn uiteraard per rol bestelbaar.