Hightack lijmkit bestellen? Bekijk onze producten in categorie: Hightack lijmkitMeer over Hightack lijmkit

Wanneer gebruik je Hightack lijmkit? 

Hightack kit gebruik je eigenlijk alleen wanneer je iets wil bevestigen en het dan ook direct vast moet blijven zitten, vaak gaat het om uiteenlopende bouwmaterialen zoals hoge plinten van MDF tot aan zware ornamenten of natuursteen wand decoratie. Wanneer het niet direct moet blijven hangen kun je ook een wat meer universele lijmkit gebruiken. Maar vaak kiest men toch voor een hightack. Deze wat dikkere lijmkit heeft vaak een enorme aanvangshechting en kan soms tot wel meer dan 300kg per /10m2 bevestigen.

Welke lijmkit je nu eigenlijk kunt toepassen hangt ook af of merkentrouw bent, of dat je een makkelijk verspuitbare lijmkit fijner vind. Deze informatie vind je dan ook weer terug op de product pagina's. Sommige Hightack lijmkitten zijn er alleen in de kleur wit, anderen soms ook in worst verpakking, voor de groot verbruiker. Onze meest verkochte hightack is Zwaluw Hightack.

Specifieke kenmerken van ✓ Hightack lijm & constructiekit :

Door de hoge- en snelle aanvangshechting van hightack kitten is stempelen of ondersteunen meestal niet nodig.  Hightack lijm wordt door zijn brede hechtspectrum veel vuldig in de bouw ingezet om deverse verlijmingen tot stand te brengen waar een "normale" universele lijmkit niet snel genoeg hecht/plakt. 
Een High tack lijm is bij ons altijd op voorraad, veelal in de kleur wit maar ook in zwart of grijs zijn deze vaak gewoon uit voorraad leverbaar. 

Een hightackkit kan in sommige gevallen ook worden ingezet worden als voeg- en afdichtingskit, daar waar een voeg nog overgeschilderd moet worden. 

Een Hightack kit is veelal:

  • Zonder isocyanaten, siliconen en oplosmiddel
  • Voor sterke flexible verbindingen
  • Bij poedercoaten tot ca 200°C. belastbaar
  • Werkt niet corrosief op metalen
  • Overschilderbaar
  • Weerbestendig
  • Ongevoelig voor schimmel