Sponsoring

KItcentrum.nl is sponsor van de jeugdafdeling van Visclub VissieVissie.

HSV Vissie Vissie is een club waar vissen voor de lol centraal staat. We zijn een relatief kleine HSV die aangesloten is bij sportvisserij Oost Nederland. De reden van de officiële oprichting van deze HSV op 18 november 2014 is dat we een totaal andere werkwijze hebben dan diverse HSV's in de regio. Het idee is toen ontstaan om zelf een officiële hengelsport vereniging in het leven te roepen en te doen wat je moet doen voor leden. Na 5 jaar als vogelvrijen met diverse vispassen te hebben geopereerd als visclub Vissievissie, werd het tijd voor de grote stap. Een officieel erkende vereniging moet nog meer informatief zijn, leden up to date houden en natuurlijk gezellige visdagen organiseren met de juiste ingrediënten. De clubspirit bij HSV Vissie Vissie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Jaarlijks organiseren wij meerdere vissiedagen op diverse landelijke locaties waarbij naast het hengelen ook de gezelligheid een grote rol speelt. Geen stijve competities maar leuk vissen met een pan soep, of een barbeque.

Meld je aan en word lid!
*****************************************************************************************************************************************
Warmlopers Sponsor Loop
LENTELOOP

Zaterdag 9 april 2016 organiseert Marjolijn Enter een leuke lente trainingsloop. De lenteloop is bedoeld voor iedereen die gezellig en georganiseerd met elkaar willen lopen zonder wedstrijd druk. 

Er zijn 3 afstanden, een mooie route van 5km, 10km en 20km (2 rondjes van 10km) door de bossen en het buitengebied van Hattem.

Inschrijfgeld €5! 

Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je nu in!

SCHRIJF JE VANDAAG IN


*******************************************************************************************************************************************

Kitcentrum.nl is onder andere sponsor van de gecombineerde meiden en dames voetbal club HMC.  HMC is de gezamenlijke damesvoetbalafdeling van de voetbalverenigingen s.v.Hatto-Heim en v.v.Hattem. We hebben samen met een andere sponsor deze enthousiaste meiden voorzien van trainingspakken, nieuwe shirts en mooie tassen.

Bekijk hier het nieuwsbericht 
** TOERCLUB HATTEM**

Tevens hebben wij ons sponsorcontract verlengd met Toerclub Hattem, een wielrenners club van zo'n 100 leden.

Bekijk hier de site van Toerclub Hattem