DOWSIL 791 600ml

Kleur: Zwart

direct leverbaar voor 23:59 uur besteld, dinsdag 13 juni geleverd!

Kleur: Zwart

van 34,10 (adviesprijs) voor 28,95 per stuk ( 35,03 incl. BTW ) 15% korting

Volumeprijzen

20 20x stuks 23,95 p/st 30% korting bestel 20x
  • ...
  • Alleen online beschikbaar
  • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf 40,-

DOWSIL 791 600ml in Zwart

Bestel de DOWSIL 791 600ml in Zwart vandaag nog! Vandaag besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens DOWSIL 791 600ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de DowSil 791DOWSIL 791 600ml in kleur: Zwart - Kitcentrum.nl

Gebruiksaanwijzing

Oppervlaktebehandeling
Let erop dat de af te dichten oppervlakken zuiver, droog, geluidsen vetvrij zijn. Maak niet-poreuze oppervlakken schoon met DOWSIL™ R-40 Universal Cleaner en droog grondig met een zuivere,vezelvrije doek, alvorens de afdichtende kit aan te brengen. Poreuze substraten zoals beton, metselwerk, mortel, etc. Moeten mechanisch schoongemaakt worden om losse deeltjes te verhinderen. Dit kan men doen aan de hand van een stalen borstel, schuurschijf of andere gelijkaardige middelen

Afdekking
Oppervlakken naast de voegen kunnen afgedekt worden met tape om contaminatie van de substraten te voorkomen en om nette afwerkingslijnen te verkrijgen. De afdekkingstape moet direct na de afwerking verwijderd worden.

Gebruik van primers
Primers zijn meestal niet vereist maar kunnen nodig geacht worden voor bepaalde specifieke substraten voor het verkrijgen van een maximale hechting.

Back-up-materialen
Waar back-up-materiaal nodig wordt geacht, wordt gesloten cel polyethyleen backer rod aanbevolen. Back-up-materiaal geeft tegendruk en vermijdt driezijdige hechting, die de voegbewegingscapaciteit begrenst.

Afwerking
De voeg dient binnen de 5 minuten van de aanbrenging afgewerkt te worden om een goed contact tussen de siliconevoeg en het substraat te verzekeren. Afwerking van de siliconevoeg geeft ook een effen, professioneel effect.

Schoonmaken
Siliconeresten kunnen van gereedschap en niet-poreuze oppervlakken afgeveegd worden, terwijl in onuitgeharde staat DOWSIL R-40 Universal Cleaner gebruikt moet worden. In geval van verkeerde aanbrenging van de siliconeafdichting, dient de uitharding afgewacht te worden, waarna dit gedeelte kan afgeschraapt of uitgesneden worden of verwijderd op een andere mechanische manier. Let op dat er geen schade aan kunststoffen of gecoate oppervlakken aangebracht wordt.

Voegvorm
De breedte van de siliconevoeg moet worden ontworpen om tegemoet te komen aan de voegbewegingscapaciteit van de siliconeafdichting. De minimale breedte is 6 mm bij het ontwerpen van voegen bij gebruik van DOWSIL 791 weersbestendige siliconeafdichting. Voor voegen tussen 6–12 mm breed, is een afdichtingsdiepte van 6 mm noodzakelijk. Voor voegen met een breedte boven 12 mm moet een breedte-diepte-verhouding van 2:1 gerespecteerd worden. In geval van voegen in hoekverbindingen, wordt een minimum van 6 mm afdichtingsbite tot elk substraat aanbevolen. Voor voegdimensies met een breedte groter dan 25 mm of een diepte groter dan 15 mm, gelieve contact op te nemen met regionale service centers voor technische assistentie.

Reviews voor: DOWSIL 791 600ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor DOWSIL 791 600ml. Schrijf als eerste een review!