Zwaluw Monustop 290ml

De perfect overschilderbare stopverf vervanger!

op voorraad voor 23:59 uur besteld, woensdag 8 december geleverd!

Kleurkeuze

Gekozen:

toon alle 2 kleuren >

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Snel overschilderbaar
 • Duurzaam blijvend elastisch

van 7,99 voor 5,99 per stuk ( 7,25 incl. BTW ) 25% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

6 6x stuks 5,75 p/st bestel 6x
12 12x stuks 5,45 p/st bestel 12x
 • Voor 23:59 besteld, woensdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 35,-

  Waarom dit product?

 • Met 5 sterren beoordeeld
 • Snel overschilderbaar
 • Duurzaam blijvend elastisch

Zwaluw Monustop, de perfect overschilderbare stopverf vervanger!

Zwaluw Monustop is een elastisch blijvende stoppasta op basis van MS-polymer. Het product is reukloos, neutraal en isocyanaat vrij. Het product hardt uit onder invloed van luchtvochtigheid en vormt een stug elastisch rubber.Zwaluw Monustop 290ml - Beglazingskit: Stopverf & vervangers - Kitcentrum.nl

Wanneer gebruik ik de Zwaluw Monustop?

Zwaluw Monustop is bedoeld voor het plaatsen van enkele -, dubbele - en monumentale beglazing in houten, betonnen en stalen ramen waar een stopzoom gewenst is. Zwaluw Monustop beglazingskit kan na huidvorming worden overschilderd met zowel watergedragen als synthetische (ook 2010) verven. In verband met de enorme diversiteit aan verfsystemen adviseren wij vooraf een test te doen. Zwaluw Monustop bevat geen stoffen die de randafdichting van dubbel glas en de folie van gelaagd glas kunnen aantasten.

Kenmerken

 • Uitstekend en snel overschilderbaar met de meeste watergedragen en syntetische verven
 • Blijvend elastisch
 • Krimp en blaasvrij
 • Hoge mechanische weerstand
 • Isocyanaat, oplosmiddel en siliconenvrij

Eigenschappen Zwaluw Monustop 290ml

Merk Den Braven
Verpakkingstype Koker
Geschikt voor o.a. Behandeld hout, Beton, Glas, Metaal
Toepassing Beglazing
Kenmerk Overschilderbaar, Snel overschilderbaar, UV bestendig
Soort Hybride / Polymeer, stopverf-vervanger

Instructievideo Zwaluw Monustop 290ml

productvideo Zwaluw Monustop 290ml

Technische gegevens Zwaluw Monustop 290ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Zwaluw MonustopZwaluw Monustop 290ml - Beglazingskit: Stopverf & vervangers - Kitcentrum.nl

Gebruiksaanwijzing
Driehoeksvoeg met een minimale afmeting van 10 x 10mm. Bij toepassing van isolatieglas, dient de primaire butylafdichting door de Zwaluw Monustop volledig afgedekt te zijn om UV inwerking op het butyl te voorkomen. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze technische afdeling.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: + 5°C tot + 30°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. In het algemeen hecht Zwaluw Monustop zonder primer perfect op vele bouwmaterialen. Ondergronden ontvetten met Zwaluw Cleaner. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Universal Primer. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting.

Primertabel Zwaluw Monustop

De aanbevolen primer is (bijna) altijd de Zwaluw Universal Primer. Controleer natuurlijk altijd of de primer geschikt is voor jouw ondergrond/klus!

Overschilderbaarheid
Zwaluw Monustop is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen. Indien Zwaluw Monustop wordt overschilderd (niet noodzakelijk) adviseren wij deze vooraf samen met de aangrenzende delen licht op te schuren met Scotch-Brite. Voor een optimaal resultaat adviseren wij binnen enkele dagen na applicatie te overschilderen.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Reviews voor: Zwaluw Monustop 290ml

Dit product wordt beoordeeld met 5 sterren, gebaseerd op 1 review • Geschreven door beglazingsbedrijf schilder op 30 juni 2014

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Zwaluw Monustop 290ml >